Curtea de Apel Tirgu Mures s-a pronuntat astazi referitor la mentinerea controlului judiciar asupra inculpatului Claudiu Maior:  “În temeiul art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b şi art. 205 C. pr. pen, respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie– Serviciul Teritorial Târgu Mureş împotriva încheierii penale pronunţate la data de 17.11.2017 în dosarul nr. 3287/102/2017/a1.2 de către judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Mureş.”

Cine sapa groapa altuia, cade in ea…

Va spuneam ca, la infatisarea de la tribunal, inculpatul Claudiu Maior, a venit intr-un scaun cu rotile. Se pare ca acesta a suferit o interventie chirurgicala, in urma unei rupturi de menisc.

Cu toate ca nu se mai afla sub control judiciar si teoretic s-ar putea intoarce de luni la “munca”, iata ca din cauza faptului ca ani de zile si-a batut joc de persoanele cu nevoi speciale, punand cate piedici a putut pentru a nu se realiza o intrare adecvata acestora, se vede acum pus in postura de om si cu handicap locomotor, care nu are posibilitatea practic de a intra in cladire. C’est la vie…

Despre accesul persoanelor cu nevoi speciale in primaria Tirgu Mures si bataia de joc la adresa acestora, puteti citi in acest material publicat in martie 2017: Cu toate grijile vietii cotidiene, in normalitatea in care ne invartim, SA NU UITAM SA FIM OAMENI!

MS / Foto cop: colaj