Asa suna anuntul aparut in urma cu cateva minute pe pagina primariei, pe care il postam in mod gratuit, pentru a veni in sprijinul targumuresenilor:

Mai mulţi cetăţeni au fost înşelaţi de către o persoană care se dă drept angajată a primăriei Tîrgu Mureş. Femeia, care abordează cetăţenii în diverse cartiere ale oraşului, se prezintă sub numele de Maria Mureşan şi cere sume de bani pentru a facilita obţinerea de ajutoare sociale.

Precizăm că primăria Tîrgu Mureş nu percepe nici o taxă pentru cererile de ajutor social. Toate informaţiile de interes public pot fi obţinute atât de la de la sediul primăriei, cât şi de pe site-ul instituţiei: www.tirgumures.ro. Rugăm târgumureşenii să fie atenţi, iar cei care sunt abordaţi astfel, să sune de îndată la Dispeceratul Integrat de Urgenţă 112.


PS – Nu ne putem abtine si va spunem ca prin formularea “toate informaţiile de interes public pot fi obţinute pe site-ul instituţiei” cu siguranta se refera exclusiv la cererile de ajutor social. Din pacate, majoritatea informaţiilor de interes public NU pot fi gasite la adresa indicata.

Sursa:tirgumures.ro / Foto: colaj