Antreprenorii din Mureș și din județele învecinate sunt invitați să participe marți, 28 noiembrie 2017, la Târgu Mureș, la evenimentul regional Digitalizarea – Trend sau Tsunami? – parte a proiectului național Business rEvolution 2017.

Evenimentul se va desfășura la Hotel Privo, începând cu ora 9.00. Agenda completă este disponibilă în pagina evenimentului, din site-ul Doingbusiness.ro.

,,Sunt studii care arată că aproape jumătate din companiile existente acum vor dispărea în următorii 10 ani, dacă nu vor găsi o cale astfel încât să schimbe întreaga companie prin implementarea noilor tehnologii”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, organizatorul conferinței. ,,Așteptăm să ne reîntâlnim cu antreprenorii din Mureș pentru a ajuta la conștientizarea pe deplin a oportunităților create de lumea digitală’‘, a adăugat acesta.

,,La Târgu Mureș vom vorbi despre acea calitate pe care trebuie să o aibă companiile azi: agilitatea. Orice ai crea, cineva va reproduce bunurile sau serviciile respective, însă agilitatea companiilor conștiente de faptul ca Internetul și tehnologia au schimbat pentru totdeauna condițiile de afaceri, va asigura supraviețuirea după așa numitul val de inovare disruptivă’‘, a declarat moderatorul conferinței, jurnalistul economic Radu Soviani.

Evenimentul din 28 noiembrie 2017 de la Târgu Mureș, va aduce în fața oamenilor de afaceri tendințe și strategii inovatoare în marketingul digital, va identifica direcțiile de digitalizare și automatizare a proceselor și activităților din companii, prezentând cele mai noi tehnologii care însoțesc transformarea digitală.

Conferința este structurată în trei sesiuni și va fi deschisă de către Erika Zolyomi — Asociația Economistilor Maghiari din România — Filiala Mureș.

Prima sesiune este dedicată managementului performant, consultanței, poveștilor de succes și prezentării amănuntelor decisive din spatele poveștilor de succes și răspunde unor întrebări cheie precum atragerea de noi clienți prin inovație sau reacția mediului de afaceri local la transformarea digitală. Laura Sachelarie — Telekom România va arăta că lucrurile și afacerile se pot face altfel chiar de astăzi (și cum) pentru că tehnologia a devenit foarte accesibilă. În aceiași sesiune, Tudor Galoș — Senior Consultant, Tudor Galoș Consulting, va sublinia principalele prevederi ale noii norme de protecție a datelor personale (GDPR) și cum putem alinia strategia de business la aceste norme, astfel încât să transformăm un potențial obstacol într-o oportunitate. Sesiunea se va încheia cu povestea de succes a companiei Dacia Plant, spusă de unul dintre fondatorii companiei, Traian Ionescu Heroiu, care va impărtăși audienței din experiența sa, de la momentul în care a pus bazele companiei, până astăzi, când aceasta valorează peste 15 milioane euro.

În cea de-a doua sesiune Alina Necsulescu — Tax Manager — KPMG România va prezenta cele mai recente modificări fiscale și modul în care companiile le pot face față, astfel încât să limiteze incertitudinile, dar vor fi identificate și modalitățile prin care digitalizarea poate face parte din orice activitate de afaceri, indiferent de domeniu, prin inovație și digitalizare, ca punte între tehnologie și business-ul tradițional. Va prezenta instrumente de succes într-o lume în care nu se mai poate vorbi despre marketing digital ci despre marketing într-o lume digitală, exemplificând prin aplicații pentru creșterea vânzărilor, Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro și Kompass România, iar Elena Badea și Alexandra Cernian — Valoria Business Solutions vor prezenta tendințe și strategii de conținut în social media, pentru campanii de succes.

Cea de-a treia sesiune reprezintă un workshop dedicat tendințelor și provocărilor în domeniul resurselor umane, acum, când criza forței de muncă este resimțită acut în toate sectoarele economiei. Workshopul va fi susținut de Elena Badea — Managing Partner Valoria Business Solutions.

Evenimentul Business rEvolution este sprijinit de Asociația Economiștilor Maghiari din România, iar Partenerul principal al evenimentului este Telekom România.
Partenerii evenimentului de la Târgu Mureș sunt Alpha Bank, Edenred. Valoria, Tudor Galoș Consulting, Performia.

Partenerii media ai evenimentului sunt Financial Market, Agepres, Transilvania Business, RBE Connect, prbox.ro, Cariere, Jurnalul de Afaceri, spatiulconstruit.ro, Smart Alliance,, Calendar Evenimente, Manpres.

Participarea la evenimentul de la Târgu Mureș este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie înregistrată iar înregistrarea se poate face în limita locurilor disponibile pe www.doingbusiness.ro.