Inainte de inceperea noului an scolar publicam materialul – Parinti: Profesorii ne cer bani pentru zugravirea salilor de curs! Directia Scoli din primarie spune ca le-a renovat pe toate… -, iar acum va prezentam imagini cu toaletele care se afla in cladirea apartinand Liceului cu Program Sportiv din Tirgu Mures, toalete la care sunt nevoiti sa mearga micutii elevi din clasele I-IV.

Tot atunci va spuneam ca directorul (in acelasi timp nepotul lui Dorin Florea) serviciului scoli din primaria Tirgu Mures, Horatiu Lobont, posta pe pagina care le apartine o serie de imagini insotite de texte de genul: „se reabiliteaza toate scolile din oras” sau „ca verifica in permanenta stadiul lucrarilor.”

Iata ce ne spune o mamica: “Copilasul meu vine uneori acasa si imi spune ca nu a fost la baie pentru ca-i e frica sa intre acolo. De la 8 pana la ora 16 este prea mult!”

Au MINTIT sau asta inteleg ei prin REABILITARE?!

Foarte important de mentionat este faptul ca LPS Tirgu Mures este condusa de nimeni altul decat Csiki Zsolt, director la acesta unitate, consiler local in CL Tirgu Mures si in acelasi timp liderul de grup UDMR Mures. Si mai important este ca insusi viceprimarul municipiului Tirgu Mures, S. Papuc, se afla in organigrama unitatii de invatamant in care regasim aceasta situatie groaznica!

Update: Am primit si poze cu exteriorul de la acelasi liceu:

MS / Foto cop: colaj