Oare cine minte?! 

Am primit mai multe mesaje de la parinti suparati, pe buna dreptate, care ne anunta ca au fost contactati de diriginti in vederea strangerii de bani pentru vopsirea salilor de curs.  Pe de alta parte, in repetate randuri, directorul (in acelasi timp nepotul lui Dorin Florea) serviciului scoli din primaria Tirgu Mures, Horatiu Lobont, posta pe pagina care le apartine o serie de imagini insotite de texte de genul: “se reabiliteaza toate scolile din oras” sau “ca verifica in permanenta stadiul lucrarilor.” 

ATENTIE! Aceste lucruri se intampla cu cateva zile inainte de inceperea noului an colar! 

Iata, de exemplu, cum suna mesajele trimise de un diriginte de la scoala Europa din Tirgu Mures. Va asiguram ca sunt multe alte cazuri asemanatoare.

Cum este posibil asa ceva, stimabile Lobont? Adica vor incepe copiii scoala cu zugravul in clasa? La ce firme s-au dus milioanele pe care ziceti ca le-ati dat pentru scoli si cu care va laudati in “presa voastra”?

Noi va spunem direct: NU va credem ca ati reabilitat toate scolile din oras! Stim si cine a mintit: VOI!

Pe langa faptul ca ati postat minciuni pe pagina pe care o administrati, ati mai si distribuit postari facute de celalalt inculpat, Claudiu Maior, pe care le-ati mai si promovat. Din banii cui? Tot din banii parintilor?!

Dragi parinti, va mai anuntam ca Exista 50 de scoli fara autorizatie sanitara definitiva! si 50 de unitati de invatamant care nu au autorizatie PSI!  conform celor declarate de şeful ISJ Mureş, Ioan Macarie.

MS / Foto: colaj / mesaj cititori / nava.hu