Publicam un material, in 15 mai, in care ceream ajutorul muresenilor pentru sustinerea unei sportive deosebite, care era mai mult decat neglijata de catre cei care ar trebui sa sprijine astfel de sportivi remarcabili.  

Monica Elena, în vârstă de 13 ani, este legitimată la Club Together Dance Tirgu Mures. Obiectivul principal in acest an a fost deplasarea sportivei la Campionatul Mondial de AcroDance din Canada, care implica resurse si costuri de circa 10.000 de lei. In urma apelului facut catre targumureseni – Tanara campioana mondiala, mureseanca Monica Elena Duca, are nevoie de ajutor pentru performanta! – banii au fost stransi si sportiva a putut participa la competitie.

La intoarcerea din Canada, aceasta multumeste tuturor pentru sprijinul acordat:

“Un gând adresat susținătorilor mei… Eu sunt Monica Elena Duca, acea adolescentă care în primăvară îmi doream mai mult decât orice să-mi ating visul de a participa la Campionatul Mondial de AcroDance din Canada, sunt acea adolescentă care am cerut susținerea voastră la acea vreme… am cerut-o pentru că eram sigură că-mi voi reprezenta cu onoare familia, orașul Târgu Mureș și România.

Și da, am primit această susținere din partea voastră atât pe plan material cât și sufletește, am simțit tot timpul energia pozitivă pe care mi-ați transmis-o, v-am simțit aproape de mine acolo la mii de kilometri depărtare.

Vreau doar să vă mulțumesc vouă tuturor, fără voi nu aș fi reușit! Trofeul suprem este aici, acasă în Târgu Mureș un oraș mic al României, l-am adus și sunt fericită! Am muncit mult pentru el, voi munci în continuare ca să-mi îndeplinesc visele, să vă fac mândri de mine și în continuare… Trofeul ți-l dedic ție Cristina, o femeie luptătoare care ești mama și totodată cea mai bună prietenă a mea, apoi vouă dragii mei târgumureșeni!

Vă iubesc, respect și mulțumesc încă odată… pentru tot!”

Felicitari, Monica! Mult succes in viitor! – MS

Foto: PIXEL ProSport