UPDATE: Din pacate, o persoana a decedat! Un copil este in stare foarte grava.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Mureș, circulația rutieră pe DN15 Reghin — Târgu Mureș s-a reluat în condiții normale. Din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, traficul fusese oprit pe ambele sensuri la km 99, în zona localității Periș. Din păcate, evenimentul s-a soldat cu decesul unei persoane.


UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulația rutieră pe DN15 Reghin — Târgu Mureș este momentan oprită pe ambele sensuri la km 99, în zona localității mureșene Periș. Polițiștii rutieri deviază provizoriu traficul pe un drum lateral din localitate.


In urma cu putin timp, pe DN15 Tirgu Mures – Reghin, in zona localitatii Petelea, a avut loc un grav accident de circulatie, in care doua autoturisme s-au lovit frontal, pe fondul vitezei excesive!

Din primele informatii, se pare ca exista patru persoane ranite (2 adulti si 2 copii) dintre care trei in stare foarte grava. Echipajele de urgenta sosite la fata locului, intervin pentru descarcerarea si stabilizarea ranitilor.

Circulatia in  zona a fost deviata pe varianta ocolitoare.

Revenim cu amanunte.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: Cryss Cristian / Rajmond Laszlo – ‎INFO TRAFIC jud. MURES