La fel de mare este si indignarea noastra in momentul in care vedem o asemenea inconstienta! Acesti muncitori lucreaza in asemenea conditii la un bloc din cartierul Tudor din Tirgu Mures.

Ce siguranta in constructii? Ce autoritati care sa intervina?  Nu ne putem da seama ce face in aceste momente politia locala Mures (PLM) sau nici asta nu intra in atributia lor De ITM, ce sa mai vorbim! Au ei lucruri mai “importante” de facut, pe unde sunt “trimisi”, de unde atata initiativa! Mai grav este ca situatia persista de cateva zile fara ca cineva sa intervina!

“Fara sa judec pe nimeni si fara sa trag la raspundere pe nimeni, stau si ma intreb, acesti ”spidermani” chiar nu se gandesc deloc la mamele lor, la familiile lor, la copii lor, la ei insisi? Acum cateva zile mi-am luat inima intre dinti si m-am dus la ei, incercand sa-i conving sa se lege cu o soara, cand se urca, pt. ca oricand se poate intampla o nenorocire…mai era putin, si plangeam….atunci mi-au promis ca o vor face. Dar vad ca nu o fac. 
De obicei nu ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar acum simt ca-mi fierbe si oala mea… suntem responsabili nu doar pt. noi, ci si pt. cei din jurul nostru… iar iresponsabilitatea unora e atat de mare, incat doare.
Nu sunt copii mei, dar sunt copii cuiva… totusi… nu se poate asa ceva…
Nu stau sa-i pandesc, dar credeti-ma ca de cate ori ies pe terasa, mi se opreste inima… mi-au spus ca firma le-a dat sfori, e alegerea lor sa nu se lege… si nu inteleg… sper ca seful lor sa ia masuri… nu vreau sa le fac rau, dar nici nu vreau sa-i vad Doamne fereste morti, sau invalizi pe o viata. Sper ca cineva, mai autoritar decat mine, sa se sesizeze.
Multumesc
“,
spune autoarea postarii, ‎Zsu Csermak‎, pe grupul Esti din Targu Mures daca…