Am primit o scrisoare deschisă din partea unui grup de salariati ai Aeroportului Transilvania Tirgu Mures. Aceasta descrie o parte din lucrurile pe care le banuia toata lumea, dar care sunt omise in comunicatele emise de autoritati. Probabil nu toate acuzele din scrisoare sunt adevarate, dar cu siguranta se bazeaza pe realitate, avand in vedere situatia dezastruoasa in care a ajuns aeroportul.

Inainte sa va redam scrisoarea primita, facem haz de necaz si prezentam opinia Save Transilvania Airport, referitoare la individul de la UDMR Mures care primeste 3000 de euro lunar pentru “munca” depusa in calitatea de sef la aeroportul Transilvania si plecarea acestuia la Summitul de pace din Coreea, asta in calitate de consilier local in CL Tirgu Mures:

În timp ce mureșenii sunt disperați din cauza suspendării zborurilor de pe Aeroportul Transilvania, directorul acestei instituții, D-ul Peti Andrei, CU TUPEU FĂRĂ MARGINI, vrea să-și ia zborul către Coreea de Sud, mai exact la Seoul. Asta în ciuda faptului că în perioada deplasării planificate, adică între 15 – 21 septembrie 2017 vor fi începute lucrările de reconstrucție a pistei sau vor fi analizate contestațiile. În orice caz, în această perioadă prezența directorului la Târgu Mureș / Vidrasău ar fi obligatorie.

Totuși, decizia d-lui Peti de a participa la această ”excursie” în calitate de Consilier Local al municipiului Târgu Mureș poate avea două explicații:
1.) A citit postările de pe Save Transylvania Airport, a ținut cont de sfaturile noastre și a decis să plece într-un concediu exotic fără bilet de întoarcere, pentru a lăsa șansă mureșenilor să aibă vreodată un aeroport funcțional.
2.) Se preconizează schimbarea directorului aeroportului, iar astfel prezența dumnealui la Târgu Mureș nu mai este importantă, poate să se distreze fără probleme în Coreea de Sud.

Se mai pune o singură întrebare: de pe care aeroport vor pleca consi(g)lierii noștri?