Va spunem sincer ca avem un sentiment de jena fata de targumureseni publicand aceasta stire, avand in vedere ca se discuta de acoperirea paraului Poklos din Tirgu Mures si realizarea de locuri de parcare, de zeci de ani, iar podul de pe Secerei, surpat de vreun an, e tot nereabilitat. Daca nu ne inselam a fost chiar una din promisiunile fantasmagorice facute de primarul Dorin Florea, acum vreo 20 de ani, nici nu mai stim exact, dar cu siguranta era intr-o campanie electorala.

Pana una alta, intr-o declaratie oferita RTM, directorul Administrației Bazinale de Apă Mureș si in acelasi timp consiler in CL Tirgu Mures, Cristian Bratanovici, spune:

“Am reușit să reluăm discuțiile cu primăria Tirgu Mureș, să găsim soluții pentru a rezolva problema parcărilor, între strada Gh. Doja și podul de pe Libertății. Un sistem de parcare făcut pe o structură cu zăbrele peste care se poate betona și asfalta, astfel încât să creăm, în prima fază 1.000 de locuri urmând ca după disponibilitatea primăriei, încă vreo câteva sute, până în zona Dacia.”

Asa a declarat, asa v-am redat. Nu stim sa va spunem daca este vorba de inca o promisiune-minciuna PSDista facuta “din pix”, nu stim nici ce sa va spunem referitor la podul surpat de aproape un an, de pe Poklos din zona strada Secerei, dar inca nereabilitat. Putem doar sa va spunem ca aceeasi persoana, Cristian Bratanovici, se pare ca face orice pentru PSD, mai putin pentru Tirgu Mures (ne gandim ca din postura avuta la Apele Romane si din cea de consilier CL Tirgu Mures, putea repara macar podul surpat inainte sa promita astfel de proiecte de anvergura)  – DIRECTOR DE SGA MINTE DE ÎNGHEAȚĂ APELE ROMÂNE. PENTRU PSD – dec. 2016, ziarul Curentul.

Foto: colaj imagini