Statiunea se intinde pe 15 hectare si este asezata intr-o depresiune inconjurata de paduri, la doar 3 km de orasul Beclean, judetul Bistrita. La Baile Figa vei gasi un loc perfect de relaxare, peisagistica locului find realizata in acest scop. Aici vei gasi o oaza de sanatate avand in vedere ca proprietatile apei sarate si a namolului sunt asemanatoare cu cele de la Techirghiol.

Aqualand

Aqua Land-ul este cel mai important proiect singular ce a fost desfasurat la Baile Figa. Este principala atractie a copiilor. Toate cele 3 tobogane inalte de aproximativ 10 metri iti ofera senzatii de neuitat.

Baie Balneara

Bazinul cu apa sarata este amenajat in aer liber fiind inconjurat de terase unde se poate servi o gustare rece sau calda. In apropierea bazinului cu apa sarata se afla si mini plaja de nisip unde te asteapta imbietoarele sezlonguri.

In interiorul complexului exista si un bazin amenajat rustic unde se pot face impachetari si bai cu namol. Namolul de aici este perfect pentru tratamente impotriva bolilor reumatice, ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos si chiar afectiuni ginecologice.

Lacul sarat “Cerbul” este cel mai linistit, ascuns si totodata sarat lac din statiune. Se gaseste fix in capatul statiunii, dupa tobogan si bazinul de apa sarata. Adancimea sa poate atinge pana la 4 metri. In apropierea lui se gasesc si toaletele ecologice.

Bazine

In cladirea ridicata in mijlocul complexului se afla piscina cu apa dulce avand o temperatura confortabila. Tot aici se mai gaseste si sauna, jacuzzi, un cabinet medical, iar la etaj sali de masaj, masa de ping-pong si sala de fitness.

Datorita necesitatilor a fost construit inca un bazin cu apa dulce, pe langa cel din interiorul complexului. Adancimea sa este de aproximativ 2 metri iar adancimea apei creste dinspre exterior spre interior.

Traseul raului lenes inconjoara o plaja plina de sezlonguri, acesta find situat in centrul statiunii. Oricine e dornic de o aventura pe colac va putea urca pe tobogan (il puteti vedea in sectiunea de poze) si de acolo sa-si dea drumul pe un canal special amenajat.

Centru Sportiv

Joaca un fotbal impreuna cu prietenii tai la cele mai mici preturi din zona. Avem la dispozitie doua terenuri de tenis (rachetele sunt incluse in pret) si un teren de fotbal.

La noi pana si copii se distreaza in spatiul dedicat exclusiv lor. Va puteti lasa copii in singuranta in spatiul de joaca unde se vor putea juca alaturi de ceilalti copii. O multime de tobogane si alte jucarii facute din lemn ecologic ii asteapta.

Preturi Parc Balnear “Baile Figa” – 2017

NUME TAXA PRET
Intrare parc balnear (copii sub 7 ani acces gratuit) 15RON/zi
Intrare bazin acoperit 10RON/zi
Acces tobogane (Aqua-Land) 10RON/zi*
Terenu de fotbal 30RON/ora
Terenu de tenis 10RON/ora
Taxa pentru jacuzzi 2RON/20min
Taxa pentru sauna 2RON/20min
Taxa pentru fitnes 2RON/ora
Abonament intrare 50 lei / luna**