In urma cu doua saptamani mentionam – Consilierii locali au decis: Fara arta stradala in municipiul Tirgu Mures! – respingerea prin vot in CL Tirgu Mures, a proiectului de arta stradala initiat de consilierul local POL, Radu Balas, pe motiv ca nu se poate realiza asa ceva “fără consultarea opiniei publice”.

Si totusi, se pare ca primaria Tirgu Mures decide ca nu pentru toate proiectele de acest gen este nevoie de consultarea opiniei publice. Ca dovada, evenimentul publicat pe pagina municipiului Tirgu Mures, care prevede o provocare actiune de graffiti sub Podul Mures. Nu prea intelegem dubla masura, desi ne-au obisnuit cu ea daca ne raportam la asocierile sportive, administrarea de societati comerciale de stat etc.

Aceasta este o captura de imagine a evenimentului publicat pe pagina primariei in urma cu cateva minute… din pacate nu va putem reda si textul complet, deoarece postarea evenimentului a fost stearsa la scurt timp de la publicare. Probabil si-au dat seama ca au uitat sa “consulte opinia publica” sau doar ca au gresit cuvantul “grafiTTi” 😉

UPDATE 12.57 – Au republicat… in acelasi fel 😉

MS