Asa cum atentionam asupra unor disfunctionalitati din sistemul medical, chiar din randul medicilor mureseni, cand este de laudat, o facem cu multa placere si mandrie! Va redam, mai jos, mesajul de multumire venit din partea unei bistritence. – MS

Prin intermediul dumneavoastră doresc să mulţumesc medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean Mureş pentru profesionalismul de care dau dovadă şi pentru omenia cu care tratează fiecare pacient. Pentru medicii din Mureş, pacienţii sunt la fel de importanţi, indiferent de vârstă şi de poziţia socială pe care o au.
Mulţumesc doctorului gastroenteorolog Danusia Onişor, medicului rezident Camelia Vig, medicului anestezist Mircea Stoian şi doctorului Daniela Dobru – şef de secţie, precum şi dr. Doina Podoreanu de la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, dar şi medicului neurolog Adina Stoian de la Spitalul de Urgenţă Mureş pentru modul în care ştiu să fie alături de pacienţi cu profesionalism.
Tratarea pacienţilor încă de la intrarea pe uşa spitalului, până la rezolvarea ultimelor probleme, nu doar cu ştiinţa medicală ci şi cu vorbe bune, fără a cere nimic în schimb, este dovada că încă mai avem o speranţă în medicina din această ţară.
Aceste câteva rânduri ale mele sunt un minim gest de mulţumire pentru modul în care am fost tratat în spitalele din Târgu Mureş.
Cu respect,
Un pacient căruia i-aţi redat şansa la viaţă