Ne punem intrebarea pertinenta: Oare cine tot schimba antrenorii saptamanal la ASA? Nu credem ca este vorba de acelasi supra-antrenor-conducator-prim-consilier, Claudiu Maior.

GSP: Demis după doar un meci? Abia instalat pe banca tehnică a lui ASA Târgu Mureș, Ionuț Chirilă se confruntă deja cu probleme la echipa aflată pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului. Oficialii ardelenilor ar fi luat în calcul sâmbătă varianta de a-l înlătura pe Chirilă de la cârma echipei, nemulțumiți fiind de atmosfera din cadrul lotului, anunță TV Digi Sport.

În cele din urmă s-au răzgândit, luând hotărârea de a-i mai acorda o șansă antrenorului de 51 de ani. Chirilă a debutat pe banca ardelenilor vineri, în înfrângerea suferită de ASA la Botoșani, scor 0-2.

Ne punem intrebarea si mai pretinenta: De unde are bani echipa ASA – aflata in insolventa -, pentru inlocuirea gazonului? Nu credem ca este vorba de o donatie de tip sponsorizare din bani publici. Nici nu credem ca “sponsorul” impartaseste acelasi nume – sau are vreo legatura de tip “nepotism” – cu a stadionului TranSil – Siletina – Claudiu Maior – Primaria Tirgu Mures.

In articolul de “promovare” din Zidezi: Un amanunt important: gazonul terenului a fost in mare parte inlocuit si se prezinta in conditii “acceptabile”.

In concluzie, suporterii sunt asteptati  la meci. Si ce meci! Nu stim exact, dar banuim ca “antrenorul” Claudiu Maior stie primul 11, sistemul de joc si poate chiar si rezultatul… 😉