Noul președinte al clubului este Béres Lóránt, predecesorul a fost schimbat dupa primul sfert… de luna. 🙂 Decizia a fost luată de Adunarea Generală BC Mureș, ca urmare a faptului că domnul Kibédi Zoltán, votat pentru funcția de președinte la precedenta adunare generală, cea din 2 martie, a considerat că nu este oportun să preia această funcție.

Dl. Kibédi Zoltán a apreciat că nu dorește să preia funcția de președinte în timpul derulării sezonului competițional. Prin urmare, în funcția de președinte a fost votat dl. Béres Lóránt, iar funcția de vicepreședinte al BC Mureș este ocupată de dl Cornel Lungu.

Béres Lóránt a dat o scurtă declaraţie, după numirea sa în funcţie: Mulţumesc consiliului BC Mureş pentru încrederea acordată odată cu numirea mea în această postură şi mulţumesc că m-a însărcinat cu această sarcină foarte grea. Ştiu foarte bine care sunt problemele cu care se confruntă BC Mureş. Voi lupta cu toată puterea să salvăm împreună baschetul târgumureşean şi rog apropiaţii baschetului să ne fie partener în această misiune. Mai multe detalii vă voi putea oferii la conferinţa de presă de joi.

Sursa:bcmures.com