Datorită feedback-ului pozitiv primit în urma activității „Hai cu Liga la film” a Departamentului de Educație Medicală, dorim să vă anunțăm că în cadrul proiectului Transmed, vom organiza o altă seară de film.

Vom putea viziona împreună o capodoperă motivantă pentru o realizare atât pe plan medical, cât și personal, „Gifted Hands”, povestea bine-cunoscutului medic Ben Carson.

De asemenea, dorim să precizăm că în cadrul serii se vor putea face donații pentru colega noastră, Daniela Golubeanu (cazul aici), studentă la farmacie în anul II, pe care viața a pus-o la grele încercări (Daniela este diagnosticată cu cifoză joncțională cu compresie medulară severă, lucru care o poate duce la paralizie. Singura soluție existentă este o operație în Budapesta sau Milano care costă 20000 de Euro).

Astfel, putem transforma această seară în una relaxantă, interesantă, dar mai ales umanitară și solidară față de o persoană minunată care are nevoie de ajutorul nostru.

Vă așteptăm în număr cât mai mare marți seara, în data de 21.03.2017, în sala „Aula Centrului Integrat de Medicină Dentară”, ora 20:30.

Trailer:

Sursa: Liga Studentilor Tirgu Mures