Cadavrul unui bărbat în vârstă de 55 de ani, din localitatea Valea Largă, a fost descoperit, miercuri, 19 iunie, pe un câmp din localitatea mureșeană Zau de Câmpie. Din primele informații, bărbatul prezenta pe corp mai multe răni posibil cauzate de un taur aflat în apropierea locului unde a fost găsit trupul neînsuflețit.

„La data de 19 iunie 2024, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o pășune din apropierea localității Valea Largă, se află o persoană, posibil decedată. La fața locului, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 55 de ani, din Valea Largă care prezenta, la nivelul întregului corp, mai multe răni, posibil cauzate de un taur, identificat în proximitatea cadavrului”, au transmis polițiștii mureșeni.

Trupul bărbatului a fost transportat la I.M.L. Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și luării măsurilor legale.

Foto: caracter informativ