La mai puțin de 6 kilometri de municipiul Târgu Mureș, complexul de bazine din Sângeorgiu de Mureș este apreciat nu doar de localnici, ci și de turiștii din întreaga țară.

Complexul se întinde pe o suprafață de 24 de hectare și are în componență mai multe bazine, atât cu apă sărată, cu o suprafață de 750 mp, cât și cu apă dulce, cu o suprafață totală de 2.200 mp. De asemenea, copiii pot avea parte de o zi de distracție în zona special dedicată lor, acolo unde este amenajată o piscină de mici adâncimi și un spațiu de joacă.

Începând cu data de 1 iunie, vizitatorii sunt așteptați de luni până duminică, începând cu ora 08:00 până la ora 20:00. Tarifele de intrare sunt valabile pentru o persoană, iar cardul de acces este valabil pentru o singură intrare. Copiii de până la vârsta de șapte ani, inclusiv, beneficiază de intrare gratuită, iar legitimarea copiilor de la șapte la 14 ani se face pe baza certificatului de naștere, pentru a putea beneficia de bilet de intrare pentru copii.

Astfel, de luni până vineri, un bilet de acces pentru un adult costă 50 de lei, iar în timpul weekend-ului (sâmbătă și duminică) intrarea se face pe baza unui bilet de 60 de lei. Intrarea copiilor între șapte și 14 ani se face pe baza certificatului de naștere și costă 22 de lei în timpul săptămânii și 28 de lei în zilele de weekend. De asemenea, vizitatorii pot beneficia de intrare VIP la prețul de 65 de lei în timpul săptămânii și 95 de lei la sfârșit de săptămână.

Foto: caracter informativ