Complexul de Agrement Weekend Târgu Mureș anunță redeschiderea noului sezon estival vineri, 21 iunie 2024. În aceste două săptămâni dinainte de deschiderea oficială din 5 iulie, se vor mai face ultimele retușuri și se vor efectua teste pentru recircularea apei, pentru a asigura târgumureșenilor cele mai bune condiții de îmbăiere și relaxare.

Până la deschiderea oficială din 5 iulie nu se vor percepe taxe de intrare anunță Centrul de Cultură, Artă și Agrement Târgu Mureș într-un comunicat de presă, deoarece se vor mai face ultimele retușuri și se vor efectua teste pentru recircularea apei.

Bazinele exterioare din zona de îmbăiere vor fi deschise zilnic, între orele 09.00 – 20.00, cu excepția zilelor de luni, când complexul este închis pentru activități de întreținere și curățenie. În acest timp, vor fi disponibile servicii de salvamar și de prim ajutor.

Toboganele vor fi puse în funcțiune după finalizarea testelor privind funcționalitatea acestora.

Tarifele biletelor rămân neschimbate. Costul unui bilet pentru adulți va fi 20 de lei pentru întreaga zi, iar pentru copii 10 lei (copiii până la 3 ani au acces gratuit).

Târgumureșenii beneficiază de o reducere de 25% la biletele de intrare pentru cele 4 bazine de îmbăiere.

Foto: caracter informativ