O autoutilitară a drumarilor care curăţau gunoiul din şanţ a fost lovită, luni, de un camion pe Autostrada A3 (zona localităţii Sânpaul), maşina fiind avariată. Camionul s-a răsturnat.

”Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Turda – Borş au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier produs pe Autostrada A3 Târgu Mureş-Câmpia Turzii, în zona km 10, calea 2. Din primele informaţii, coliziunea s-a produs între un ansamblu auto, condus de un bărbat de 45 de ani, cetăţean străin, şi o autoutilitară, aparţinând Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, aflată oprită pe banda de urgenţă. La volanul acesteia din urmă se afla un bărbat de 42 de ani”, a transmis IPJ Mureş.

În urma evenimentului, ansamblul auto s-a răsturnat pe partea carosabilă, traficul fiind restricţionat pe banda1.

Sursa citată a precizat că, din fericire, drumarii nu se aflau în apropierea camionetei în momentul impactului, ei lucrând la curăţarea taluzului şi a şanţului aflat la baza autostrăzii, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale.

”De asemenea, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a mai transmis IPJ Mureş.

Foto: ISU Mureş