Un eveniment inedit îi așteaptă pe târgumureșeni, sâmbătă, 18 mai și duminică, 19 mai, în Piața Libertății din municipiu: „Târgu’ lu’ Pește”.

„«Târgu’ lu’ Pește» este un eveniment culinar pescăresc care vrea să dea semnalul unei revoluții a gustului. Pentru că peștele, ca aliment, este bogat în Omega 3, niciun soi nu trebuie neglijat atâta vreme cât este combinat cu delicioasele legume din Piața Libertații și reinventat în preparate culinare pescărești de excepție”, transmit organizatorii târgului.

Târgu’ lu’ Pește va avea loc în Piața Libertății din municipiul Târgu Mureș în perioada 18-19 mai, începând cu orele 11:00. Cei curioși vor putea să achiziționeze specialități inedite din pește autohton gătite la fața locului de maiștri bucătari care vor oferi experiențe culinare de neuitat, promit organizatorii.

„Piața Libertății va fi locul perfect să savurați vestitele ciorbe de pește, pește la grătar, tocănițe, salată de icre, zacuscă de pește, pate de ficat de păstrav, caviar de pește, sarmale, piadine și multe alte finețuri culinare”, spun organizatorii.

Foto: Fb Piața Libertății