Din 14 iunie și până pe 9 septembrie va circula, ca de obicei, trenul special către Mangalia, care are punct de plecare Baia Mare, iar de la Târgu Mureș vor fi atașate, zilnic, câte două vagoane.

Cei care doresc să ajungă cu trenul la mare își vor putea cumpăra din timp bilete, inclusiv la vagonul de dormit, precizează șeful Stației de Călători Târgu Mureș, Vasile Porumb:

„Începând cu 14 pe 15 iunie, de la Târgu Mureș vom avea un tren cu plecare la ora 19,00 spre Mangalia, în fiecare zi. Vor fi două vagoane care se atașează unui tren care vine de la Baia Mare și care în compunere va avea și vagoane de dormit până la Mangalia. Întoarcerea e la 15,30 de la Mangalia, trece prin Constanța, iar la Târgu Mureș ajunge la 5,00 dimineața.”

Numeroase categorii de persoane au facilități privind circulația pe calea ferată. Studenții și pensionarii au reducere la bilete, iar elevii, persoanele cu dizabilități și parlamentarii circulă gratuit la clasa a II-a.

Un adult va plăti 150 de lei din Târgu Mureș la clasa a II-a până la mare, la cușetă 200 de lei, iar la vagonul de dormit circa 340 de lei.

Sursa: radiomures.ro / Foto: caracter informativ