Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat, la data de 16 aprilie a.c., un bărbat de 59 de ani, din orașul Ungheni, cercetat pentru o faptă de furt din buzunar. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 29 februarie a.c., aflându-se într-o societate comercială din municipiul Târgu Mureș, ar fi sustras un telefon mobil aparținând unei femei de 67 de ani, din buzunarul exterior al hainei pe care aceasta o purta.

În urma activităților investigativ-operative derulate, polițiștii l-au identificat pe cel în cauză și l-au condus la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele său, polițiștii au emis o ordonanță de reținere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș, pentru executarea măsurii.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Foto: caracter informativ