Update:

„La data de 18 aprilie 2024, în jurul orei 09:00, pe DN 15E, în afara localității Săbed, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat, de 23 de ani, din Livezeni și o femeie, de 45 de ani, din Râciu. Trei pasageri, respectiv două femei, de 73 și 75 de ani, din Râciu și un bărbat, de 32 de ani, din Târgu Mureș, au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, alte 6 persoane au refuzat transportarea la spital”, a transmis biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu au fost solicitați cu puțin timp în urmă să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DN 15E între localitățile Râciu și Săbed.

La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere și un echipaj SMURD tip B2.
În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

În urma evenimentului au rezultat cinci victime conștiente, cooperante, acestea fiind evaluate de către echipajul medical aflat la fața locului.

Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers.

Concomitent se asigură și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Foto: Fb Info Trafic Mureș