Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, revine la Târgu Mureș și aduce candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum: producție, automotive, inginerie, farmaceutic, IT, energie, servicii & BPO, marketing sau comunicare. Târgul de Cariere | Mureș va avea loc în data de 18 aprilie, la Teatrul Național din Târgu Mureș, între 11:00 și 18:00.

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Mureș au confirmat prezența peste 20 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături. Printre companiile care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Stada, E.ON Delgaz Grid, Hirschmann Automotive, Bosch, La Lorraine, Euro Gas Systems, Fomco Group, Azomureș, Principal33, JABS Glodeni sau IRUM. Angajatorii prezenți oferă candidaților peste 600 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/mures.

Foto: Facebook Târgul de Cariere