Un bărbat de 62 de ani din judeţul Mureş a trecut prin clipe de coşmar, după ce a fost bătut de trei minori care voiau să-l jefuiască în propria locuinţă. Atacatorii au dat buzna chiar în timpul nopţii, atunci când victima dormea. Aceasta nu a avut nicio şansă să se apere.

Cei trei minori au avut un plan bine pus la punct. Cu feţele acoperite, pentru a nu fi recunoscuţi, aceştia au intrat în toiul nopţii peste bărbatul de 62 de ani. Victima a fost trezită din somn cu multiple lovituri în zona capului şi a feţei. Sub ploaia de lovituri, bărbatul nu a reuşit să se apere.

“Mi-au rupt uşa, au spart geamul şi au venit noaptea la 3 peste mine. M-au bătut în casă, apoi m-au scos afară. Am putut striga eu la cineva, că nu m-a auzit nimeni. Doi mă băteau şi unul controla în casă. Tot a fost deranjat. Cică: dacă nu dai banii, te omorâm”, a declarat victima.

Victima şi cei trei agresori ai săi s-au distrat, cu o seară înainte de jaf, la o petrecere. Acolo, bărbatul s-ar fi lăudat că ţine mulţi bani în casă. A fost momentul în care adolescenţii s-au gândit că aşa se pot îmbogăţi rapid, fără pic de muncă.

Citește mai departe AICI.

Sursa / Foto: observatornews.ro