Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit azi, în jurul orei 13.30, la un accident rutier produs între o autoutilitară și un autocamion, pe Calea Sighișoarei din municipiul Târgu Mureș.

La locul intervenției au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD.

Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Târgu Mureș, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite prin cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Reghin.

Aceasta din urmă, în baza unei posibile manevre de evitare, a pătruns în șanțul de pe marginea părții carosabile.

În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani, celălalt conducător auto fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Foto: Fb Info Trafic Mureş