Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, de 18 și 19 ani, după ce aceștia au fost depistați în flagrant delict, imediat după comiterea infracțiunii de furt calificat.

”În fapt, la data de 1 februarie, prin intermediul unui apel la 112, Poliția Municipiului Târgu Mureș a fost sesizată cu privire la o faptă de furt aflată în derulare, din curtea unei locuințe din municipiu. Polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat la locația indicată în apel, iar în urma verificărilor efectuate, în apropierea zonei, au depistat în flagrant delict doi bărbați, de 18 și 19 ani, având asupra lor mai multe bucăți de materiale din fier, reclamate anterior a fi sustrase. Aceștia au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor și a participației referitoare la faptă”, a informat IPJ Mureș.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, care, în baza activităților specifice derulate și a probatoriului administrat, au dispus reținerea celor doi, pentru o perioadă de 24 de ore.

Foto: caracter informativ