Începând cu data de 29 ianuarie, mureșenii vor putea beneficia de serviciile primului Centru Comunitate Terapeutică din România, Social Med, un centru rezidențial al cărui obiectiv prevede tratarea adicțiilor și a comorbidităților acestora. „Scopul activității noastre este tratarea multidisciplinară a dependențelor, în limitele standardelor internaționale existente, având întotdeauna o abordare dinamică, individualizată cu un maxim de interes pentru confidențialitatea întregului procesul terapeutic”, este mesajul echipei medicale a Social Med.

Centrul rezidențial, situat pe strada Posada nr. 35 din municipiul Târgu Mureș, întrunește o echipă medicală cu experiență internațională, specializați în a oferi suport pentru detoxificare, dezalcoolizare și dependențe, dar și în administrarea tratamentelor complete de reabilitare, cu suport psihologic individualizat și confidențialitate maximă. Centrul rezidențial încorporează trei divizii importante, anume: servicii de dezalcoolizare, servicii de detoxificare, servicii pentru tratarea tuturor tipurilor de dependențe, de la jocurile patologice de noroc (ludomanie), la dependența de nicotină, dependența de social media, dependența de sex și altele…

Activitatea se va derula în spații de cazare amenajate la standarde înalte de confort, amplasate într-un perimetru liniștit al municipiului, care asigură clienților maximă securitate.

Sursa / Foto: socialmed.ro (colaj)