Marți, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au fost sesizați cu privire la prezența unei persoane înecate în râul Mureș, în zona barajului de la ieșirea spre localitatea Chețani.

La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pentru scoaterea cadavrului din apă, precum și polițiști de investigații criminale pentru efectuarea de activități specifice de cercetare penală.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea persoanei găsite înecate, fiind vorba de o femeie, de 60 de ani, din Luduș.

“Potrivit polițiștilor, trupul este al unei femei de 60 de ani, din Luduș, dată dispărută de familie în urmă cu trei săptămâni. Rudele spun că femeia ar fi plecat de acasă după ce a aflat că mama ei, internată în spital, este pe moarte” – conform stirileprotv.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia.

Foto: ludusonline.ro