Primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru, a anunțat duminică, 12 noiembrie, că mai mulți arbori din zona satului aparținător Lăpușna s-au prăbușit peste drum și firele de electricitate, sub greutatea zăpezii.

”Ploaia de ieri, transformată ulterior în zăpadă a creat o situație extremă în Lăpușna în cursul acestei zile. Sub greutatea zăpezii apoase, molizi și vârfuri de arbori s-au prăbușit peste drum și firele de electricitate. S-a intervenit de urgență cu utilaje pentru degajarea drumului și pentru coborârea în condiții de siguranță a unui grup de elevi din Tabăra Lăpușna. A fost o acțiune în care au lucrat împreună Primăria Ibănești, ocoalele silvice Gurghiu și Fâncel, Poliția, Electrica”, a precizat Dan Vasile Dumitru.

Primarul comunei Ibănești a adus mulțumiri ”pentru promptitudine și pentru întregul sprijin” șefilor de ocol, precum și echipelor de intervenții de la Electrica.

”S-a lucrat în condiții extreme, de ninsoare puternică, în situația în care molizi au căzut peste drum chiar în timpul degajării acestuia”, a mai scris, pe pagina sa de Facebook, Dan Vasile Dumitru.

Foto: Fb Dan Vasile Dumitru