Marți dimineață, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Râciu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au desfășurat două percheziții domiciliare, în localitatea Sântana de Mureș, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat. Doi bărbați, de 31 și 36 de ani, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei doi bărbați sunt bănuiți că ar fi participat la furtul unui sume de bani dintr-un local public din Sântana de Mureș, unul dintre aceștia pătrunzând în noaptea de 28 octombrie a.c., în intervalul orar 03.00 – 05.00, în respectiva locație, de unde ar fi sustras 3.182 de lei.

În urma perchezițiilor derulate au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie în cauză.

De asemenea, cei doi bărbați au fost conduși cu mandat de aducere la sediul unității pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus față de aceștia măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei în cauză au fost predați Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș, în vederea executării măsurii.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș.

Foto: caracter informativ