Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a mers cu mașina din Dorolea, un sat aflat la 10 kilometri de Bistrița, până în municipiu să se programeze pentru a obține un permis de conducere. Doar că avea permisul anulat și consumase droguri înainte de a se urca la volan.

Bărbatul a fost testat și cu aparatul etilotest, dar și cu drug test. Dacă aparatul etilotest a arătat că bărbatul nu consumase alcool, drug-testul a indicat prezența unor substanțe psihoactive.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce vehiculele pe drumurile publice din anul 2020. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean.

Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Foto: caracter informativ