În dimineața zilei de luni, un eveniment rutier a avut loc pe DN14, în apropierea comunei Laslea din județul Sibiu. Coliziunea s-a produs între două autoturisme pe un carosabil uscat, iar consecințele au fost serioase, ducând la blocarea traficului pe ambele sensuri de la kilometrul 79+800 până la 79+900.

Din nefericire, acest accident a determinat oprirea completă a circulației pe această porțiune de drum, iar autoritățile au intervenit prompt pentru gestionarea situației.

Se pare că coliziunea a avut loc pe un carosabil uscat, ceea ce subliniază importanța prudenței în conducere chiar și în condiții bune de vizibilitate și vreme favorabilă. Din păcate, accidentele rutiere pot apărea în orice moment și subliniază nevoia constantă de atenție și respect pentru regulile de circulație.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Sibiu, la fața locului s-au mobilizat un echipaj SMURD, elicopterul SMURD Târgu Mureș, o autospecială de descarcerare, una de stingere și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

În incident sunt implicate două autoturisme, iar patru persoane au fost afectate, dintre care una a rămas încarcerată în vehiculul său. Echipajul de descarcerare a intervenit rapid pentru a extrage femeia în vârstă de 23 de ani, care a fost ulterior preluată de elicopterul SMURD Târgu Mureș. Aceasta a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Târgu Mureș, având în vedere multiplele traumatisme suferite.

În același timp, echipajele SAJ au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 58 de ani, care a fost ulterior transportat pentru tratament medical.

Update IPJ Sibiu: Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Dumbrăveni, din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din jud. Harghita, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 23 de ani, din jud. Mureș.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, care au fost transportați la spital conștienți.

Sursa / Foto: Info Trafic jud. Mureş