Urmare a cercetărilor efectuate în dosarul de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase în care trei persoane bănuite de comiterea faptelor au fost reţinute, facem precizarea că, la data de 27 septembrie 2023, faţă de acestea, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Reamintim faptul că, la data de 19 septembrie 2023, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Mureş din cadrul S.R.P.T. Braşov au fost sesizaţi, prin apel 112, că o tânără din Luduş a fost agresată fizic în timp ce călătorea cu trenul, pe relaţia Luduş – Târgu Mureş.

A fost solicitată o ambulanţă, în vederea stabilirii stării de sănătate a tinerei, aceasta refuzând să fi transportată la spital.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat persoanele bănuite, fiind vorba de două femei, de 25 şi 47 de ani, şi un tânăr, de 17 ani, din Ungheni.

De asemenea, a mai fost identificat un pumnal tip box, care ar fi fost folosit la comiterea faptei.

Urmare a probatoriului administrat, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar la data de 27 septembrie 2023, instanţa de judecată a dispus, faţă de cei în cauză, luarea măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Foto: caracter informativ