Carrefour retrage de pe piață și recheamă de la consumatori un produs, din cauza contaminării cu bacteria Listeria monocytogenes.

Într-o informare ANSVSA, se arată că societatea OCEAN FISH SRL a inițiat retragerea de la comercializare a produsului file de somon norvegian afumat (brand Carrefour Extra), ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Produsul a fost comercializat și în H TARGU MURES, 4 BD. 1 DECEMBRIE, NR. 242, TARGU MURES, S TG MURES VO D60, STR. VOINICENILOR NR. 52, TARGU MURES.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile menționate să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum, se mai arată în anunț.

De asemenea, recomandarea este ca femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni. Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com

Foto: colaj