Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină miercuri, 13 septembrie, în localitatea Bălăușeri în urma izbucnirii unui incendiu produs la o casă de locuit și un autoturism.

“Incendiul se manifestă generalizat, se intervine pentru lichidarea incendiului și protejarea vecinătăților. La fața locului au fost mobilizate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenției și comandă și o ambulanță SMURD B2 în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Bălăușeri”.

Inițial, incendiul s-a manifestat la o singură locuință și un autoturism. Ulterior, ISU a anunțat că incendiul s-a extins la o altă locuință, echipele de intervenție fiind suplimentate.

”Incendiul din localitatea Bălăușeri se manifestă la două case și un autoturism pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Se lucrează la localizarea incendiului. La fața locului s-au mai suplimentat cu următoarele forțe: un echipaj din cadrul SVSU Acățari și o autocisternă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș” – a informat ISU Mureș.

Foto: ISU Mureș