Timp de mai bine de 4 ani, o femeie în vârstă de 51 de ani, cu handicap, a trăit un adevărat coşmar în propria casă din comuna Albeşti, judeţul Mureş. Aceasta era victima propriului tată. Femeia a fost salvată de bătăi şi agresiuni verbale chiar de fratele său. Acesta a alertat autorităţile şi a dus-o pe femeie la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Pe numele agresorului a fost emis un ordin de restricţie pentru cinci zile.

Calvarul femeii a început în urmă cu mai bine de 4 ani, în 2019, atunci când tatăl a început să o abuzeze atât verbal, cât şi fizic. Actele de violenţă au fost descoperite de fratele victimei, care a observat pe trupul femeii mai multe vânătăi şi urme de sânge. Tot el este cel care a alertat autorităţile.

După mai multe cercetări şi o anchetă socială, femeia cu dizabilităţi a rămas lângă propriul tată, transformat în agresor.

Poliţiştii au deschis acum un nou dosar penal pentru violenţă în familie, iar cercetările se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

Sursa: observatornews.ro / Foto: captură video