Programul “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 42, se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Până în prezent, 48 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral s-au înscris în program și pun la dispoziţia turiştilor aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte. Prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele și coboară mult sub cele din timpul sezonului.

Potrivit comunicatului emis de FPTR, cel mai ieftin pachet costă de la 35 lei pentru o persoană, fără masă și poate fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord, pentru un sejur de minim 5 nopţi.

”Până la începerea efectiva a programului, pe 1 septembrie, estimăm că peste 100 de unităţi vor intra în acest program, astfel încât peste 40.000 de turişti ar putea beneficia de tarife reduse pe litoral în luna septembrie”, menţionează patronatul.

Locurile vor fi vândute direct de hoteluri, dar şi prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor.

Foto: caracter informativ