Un bărbat din Târgu Mureș a fost reținut în urma unui accident petrecut la Alba Iulia. Acesta nu avea permis și nu a recunoscut inițial că deține mașina implicată în evenimentul rutier.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 19 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Mureș, bănuit de săvârșirea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări a rezultat că, la data de 13 august 2023, în jurul orei 01.00, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gârde din municipiul Alba Iulia, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, provocând avarierea ușoară a acestuia din urmă.

Ulterior, bărbatul nu le-ar fi recunoscut polițiștilor faptul că deține autoturismul implicat în accident.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și fals în declarații, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa: alba24.ro / Foto: caracter informativ