Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Deda au intervenit marți, 15 august, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD în colaborare cu o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș, la un accident rutier produs pe raza localității Gălăoaia, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă, plonjând în albia pârâului Gălăoaia.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, patru persoane se aflau în autoturism, până la momentul sosirii echipajelor de salvare la locul accidentului toate reuşind să iasă singure din maşină.

În urma evaluării făcute la faţa locului, trei dintre cei implicaţi în accident au fost încadraţi în categoria cod galben medical, fiind preluaţi cu ambulanţele şi transportaţi la unitatea de primiri urgenţe din Târgu Mureş.

„Din primele informații, conducătoarea unui autoturism, o femeie de 71 de ani, din Târgu Mureș, care se deplasa pe un drum forestier cu direcția Reghin-Toplița, ajunsă la intersecția cu DN15 E578, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă pe partea dreaptă a sensului său de mers, autoturismul fiind proiectat în pârâu.

În urma evenimentului trei persoane, pasagere în autoturism, au fost rănite, respectiv două femei, de 55 și 67 de ani și un bărbat de 69 de ani, toți din municipiul Târgu Mureș.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul testului de respirație fiind negativ”, a informat IPJ Mureș.

Foto: ISU Mureș

Foto: ISU Mureș