“Poftim, din Hoghilag!” este noul brand al comunităţii din localitatea sibiană cu acelaşi nume recunoscută pentru tradiţia cultivării tuberozelor, care îşi va deschide porţile pentru vizitatori şi în acest an, în zilele de 19 şi 20 august, pentru festivalul “Gala Hoghilag – Tărâmul Tuberozelor”.

Îndemnul “Poftim, din Hoghilag!” este însoţit pe un fundal verde de tricolor şi de trei tuberoze, cea mare reprezentând satul Hoghilag, iar celelalte două tuberoze mici, satele Valchid şi Prod.

Acesta va fi dispus vizibil pe masa producătorilor locali şi pe toate produsele agroalimentare comercializate la târgul din curtea Bisericii Evanghelice organizat în perioada festivalului, ca element de identitate vizuală distinct, în aşa fel încât acesta să fie asociat direct cu comunitatea şi produsele din Hoghilag.

Turiştii care vor ajunge în acest an la Festivalul Tuberozelor vor putea cumpăra produse agroalimentare locale, dar şi produse de artizanat, mare parte din ele confecţionate pe loc, inclusiv pictură şi produse pictate.

Foto: Fb Hoghilag – Tărâmul Tuberozelor (colaj)