Un accident de bicicletă ar fi putut avea consecințe tragice pentru un bărbat din Prahova. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă. A observat că era julit și avea două găuri în pulpa piciorului.

A ajuns cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Urlați, unde a fost preluat de medicul de gardă.

„S-a uitat la rana de la picior, mi-a făcut un antitetanos, apoi m-a cusut și pansat. Mi-a spus să mă duc acasă și să revin a doua zi pentru schimbarea pansamentului. Când am ajuns acasă mă simțeam rău, iar prin pansament curgea sânge. Amețeam, nu puteam sta în picioare.

A doua zi am fost la spital, unde m-a văzut alt medic. Acesta mi-a schimbat pansamentul și mi-a spus că nu-i place umflătura din zona rănii și să pun gheață. Apoi, o dată la două zile am fost la spital să mă panseze, iar pe 18 iulie mi-au scos firele. Mi-au dat rețetă să cumpăr Nurofen și să iau antibiotic timp de 7 zile” susține pacientul, potrivit observatorulph.ro.

Apoi a plecat în Olanda, unde era angajat cu contract la un abator. Când a ajuns la destinație piciorul era foarte umfla și dureros, încât nu se putea deplasa.

A mers la o clinică din Harpen, cea mai apropiată localitate de locul în care avea cazare.

„Medicul care m-a consultat mi-a spus că am un obiect străin în picior și că trebuie să mă deschidă, cum se spune popular. Mi-a făcut imediat anestezie locală, iar după ce m-a tăiat a scos un fier lung de vreo 8 cm.

Era chiar mânerul de la frâna de mână de la bicicletă! Atât eu, cât și doctorul am fost șocați. Ne uitam la bucata de metal și nu ne vedeam să credem. Am stat cu acel corp străin în picior trei săptămâni!” povestește tânărul.

Sursa: greatnews.ro / Foto: observatorulph.ro