Un bărbat din judeţul Mureş a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, după ce a răpit-o de pe stradă pe fosta lui concubină. Poliţiştii din Mureş au găsit-o pe femeie în câteva ore de la momentul răpirii.

Incidentul a avut loc vineri seară, când familia unei femei de 23 de ani a sesizat că în jurul orei 23.30 tânăra a fost luată cu forţa de pe o stradă din comuna Livezeni şi băgată într-un autovehicul, care a pornit într-o direcţie necunoscută.

„În fapt, la data de 21 iulie 2023, în jurul orei 23.30, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o tânără de 23 de ani ar fi fost luată cu forța de pe o stradă din comuna Livezeni și introdusă într-un autovehicul, pornind într-o direcție necunoscută.

În baza sesizării, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș s-a constituit de urgență o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției municipiului Târgu Mureș și Secției 5 Poliție Rurală Miercurea Nirajului”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Mureș.

Poliţiştii din Mureş au demarat de urgenţă acţiuni de căutare şi de stabilire a traseului autovehiculului, acesta fiind identificat şi oprit în trafic sâmbătă dimineaţă în localitatea Bălăuşeri, a transmis, duminică, poliţia judeţeană Mureş. Bărbatul a fost imobilizat şi dus la poliţie, fiind iniţial reţinut.

Duminică, Judecătoria Târgu Mureş a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui. Tânăra nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului.

Foto: caracter informativ