Administrația Complexului de Agrement și Sport ”Mureșul” a decis să împrejmuiască bazinele de înot pentru a proteja calitatea apei, în condițiile în care unii intră în bazine îmbrăcați sau fără o igienă corporală adecvată.

Administratorul complexului, Harai Istvan, susține că în 2-3 zile se încheie împrejmuirea bazinelor de înot și se va recurge la taxare.

Toaletele au fost renovate, existând una specială pentru persoanele cu handicap, o zonă pentru schimbat scutecele bebelușilor, precum și un punct de prim ajutor cu salvamar.

Harai Istvan, administratorul complexului:

„O să avem două casierii pentru ștrand, dinspre Salvare și de la Clubul Sportiv Municipal. Clienții plătesc intrarea, se primește o brățară, sunt patru puncte de acces, la fiecare avem câte doi turnicheți rotativi, unul pentru cărucior bebe și unul pentru cărucior persoane cu handicap. Iar practic brățara se pune de colegii de la turnicheți. Cele 4 puncte de acces sunt gândite ca să fie cât de cât aproape de cele 3 toalete principale”.

Programul la bazine este între orele 9.00 și 20.00, exceptând ziua de luni când e închis pentru igienizare, iar paza este asigurată permanent.

Prețul de intrare este de 15 lei pentru localnici și 20 de lei pentru turiști, iar la copii 7,50 repectiv 10 lei.

Cei interesați pot experimenta gratuit, în cursul acestei luni, senzațiile oferite de paddle board, în sesiuni de câte 15 minute, apoi se va plăti o taxă.

Sursa: radiomures.ro / Foto: captură video