Un bărbat de 57 de ani, care lucra la restaurarea unei biserici, în comuna Bahnea, județul Mureș, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a căzut de la înălțime. Omul a fost găsit de un alt muncitor, care a chemat imediat ajutoare.

Bărbatul de 57 de ani lucra la renovarea bisericii reformate din localitate, împreună cu alți muncitori, însă era singurul care se afla în interior. Urcase pe o schelă, pentru a repara o fisura. Nimeni nu a știut că a căzut, până ce un coleg, care venise să-i dea o mână de ajutor, l-a găsit zăcând pe jos.

Localnic: „Omul care făcea legătura cu cei de afară a venit să întrebe dacă are material și când se uită, era jos. Nu se știe acum, că a amețit, că a călcat în gol… nu a fost nimeni de față”.

Localnic: „Interiorul ăla are cam la… 9 metri înălțime. Peretele lateral undeva… și acolo, 5-6 metri sigur o fi fost”.

Muncitorii au chemat imediat ajutoare, iar bărbatul a ajuns la spital cu un elicopter SMURD, cu răni grave. Polițiștii au deschis o anchetă.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „Au fost sesizați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Deocamdată, lucrările au fost oprite, cel puțin până la finalizarea anchetei.

Sursa: stirileprotv.ro / Foto: captură video