Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează admiterea, în anul universitar 2023-2024, la Colegiul UMFST „George Emil Palade”, filiala Târnăveni, unde vor fi scoase la concurs 112 locuri bugetate – program de studii de 3 ani.

Colegiul UMFST „George Emil Palade” va funcționa începând cu luna septembrie 2023 și va asigura pregătirea și formarea profesională a elevilor înmatriculați, fiind proiectat conform celor mai înalte standarde de calitate și ale cerințelor din domeniul sănătății, respectând exigențele pieţei muncii interne şi internaționale.

Astfel, tinerii care doresc să practice în viitor profesia de asistent medical generalist, prin care să contribuie la îmbunătățirea domeniului sănătății și asistenței medicale, au posibilitatea de a urma cursurile cu durata de trei ani în cadrul Colegiului UMFST „George Emil Palade” – învățământ terțiar non universitar.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina oficială a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, înscrierile se pot face online, în perioada 10-23 iulie, iar pentru mai multe detalii puteți accesa pagina web www.adminfo.umfst.ro.

„Te așteptăm să studiezi într-un colegiu care face parte dintr-o universitate de prestigiu. Îți oferim 112 locuri bugetate, acces la o bază materială modernă și foarte bine pusă la punct, burse de merit și burse sociale. Vei fi pregătit de cadre didactice universitare recunoscute în domeniul medical, iar practica o vei putea face în spitalele din Târnăveni și Târgu Mureș”, se regăsește în descrierea anunțului.

Foto: caracter informativ