Ești în căutarea unui job sau pur și simplu dorești să afli noutățile de pe piața muncii?! Vino la Târgul de Cariere | Mureș în 22 martie, între 11:00 și 19:00, la Teatrul Național Târgu Mureș. Angajatorii momentului din diverse domenii de activitate sunt în căutare de talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături.

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

Dacă ești interesat de o carieră în domeniul producție & tehnică, poți afla mai multe trecând pe la standurile Azomureș, Kastamonu sau Artemob. Noi poziții sunt deschise și în domeniul IT, în cadrul unor companii precum Principal 33 sau Luminess. Pregătiți pentru interacțiunile față în față sunt și reprezentanții Hirschmann Automotive, care își doresc să descopere și să recruteze noi talente în domeniul auto & automotive. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Stada, Kaufland, Bosch, IRUM, E.ON Delgaz Grid sau Fomco Group, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul lor de activitate.

„Târgul de Cariere pune și primăvara aceasta piața muncii în mișcare, oferind companiilor variante multiple de employer branding, iar celor aflați în căutarea unui loc de muncă numeroase oportunități profesionale. La Târgul de Cariere, noi mereu venim cu oportunități, iar participanții aleg cum le transformă”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere nu vine la Târgu Mureș doar cu joburi, ci și cu premii! Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/mures.

Foto: Facebook Târgul de Cariere