În după-masa zilei de 17 ianuarie a avut loc un incendiu violent produs la o hală de producție de aproximativ 1000 mp din Municipiul Reghin.

În imediata apropiere a evenimentului, doi pompieri aflați în afara programului de lucru au văzut flăcări violente care se manifestau generalizat la o clădire. Aceștia au intervenit de urgență pentru a executa o recunoaștere și a transmite date cât mai exacte către numărul unic de urgență 112.

“Mai mult de atât, Andrei văzând că în imediata vecinătate a clădirii cuprinse de flăcări se afla un camion și un autoturism, a acordat sprijin proprietarului pentru evacuarea lor în zonă de siguranță. Andrei și Mihai au facilitat accesul forțelor de intervenție prin deblocarea și deschiderea căilor de acces, aferente spațiului unde se afla respectiva clădire.

Misiunea pompierilor Andrei și Mihai nu s-a încheiat aici, aceștia au acordat sprijin camarazilor până la lichidarea incendiului.

Plutonierul adjutant ȘERBĂNAȚI Andrei și plutonierul COTOI Mihai sunt încadrați la ISU Mureș și își desfășoară activitatea la Detașamentul Reghin.

Pe această cale îi felicităm și le mulțumim pentru profesionalismul, implicarea și devotamentul de care dau dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu”, a anunțat ISU Mureș.

Foto: ISU Mureș