Doi frați din județul Mureș au fost găsiți morţi în casă, după ce au făcut greşeala să adoarmă cu aragazul pornit și geamurile complet închise.

Zile întregi cei doi nu au mers la muncă și nici nu au răspuns la telefon, așa că, în final, colegii de serviciu au sunat la 112.

Cei doi frați, în vârstă de 48 respectiv 58 ani, locuiau împreună de mai muți ani într-un apartament din localitatea Sărmașu, locuință rămasă de la părinți.

Alerta s-a dat abia după ce aceștia au lipsit nemotivat de la serviciu, mai ales că – spun colegii – erau persoane muncitoare și anunțau mereu când apărea o problemă. Cum nu răspundeau la telefon ori la ușă, pompierii au forțat intrarea.

Cei doi au fost găsiți fără suflare în una din camere, iar în locuință era o căldură insuportabilă. Aragazul era pornit cel mai probabil pentru ca cei doi să se încălzească la el, iar geamurile erau închise.

Trupurile celor doi a fost preluate de medicii legiști. Din primele date, aceștia ar fi murit în somn, intoxicați cu monoxid de carbon.

Sursa: stirileprotv.ro / Foto: captură video (colaj)